Startpagina.

Gebruikers.

Nieuws.

Contact.

Gebruikers gezondheidscentrum Warffum
(klik op logo om direct de site te bezoeken)

Huisartsenpraktijk Warffum biedt medische en farmaceutische zorg. Zij willen deze zorg aanbieden op zorgvuldige, vakbekwame en vriendelijke wijze, conform richtlijnen van beroepsgroep en inspectie. De praktijk is gecertificeerd, voor wat het medisch deel middels de Nederlandse Praktijk Accreditatie en voor het farmaceutisch deel middels Dekra ("Kema").

Telefoon 0595-422490
 

Fysio aan 't wad is een fysiotherapiepraktijk gevestigd op het platteland van Noord Groningen op 4 locaties in Baflo, Eenrum, Uithuizen en Warffum.

In Baflo, Warffum en Uithuizen participeert Fysio aan 't wad in geïntegreerde eerstelijns gezondheidscentra waar alle disciplines onder één dak samenwerken. Telefoon en e-mail: 0595 424586 info@fysioaantwad.nl

Buurtzorg onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties door hun manier van werken. Men kan ons vergelijken met de “oude wijkzuster” die is teruggekeerd in de wijk. Door in een klein team te werken wordt een goede vertrouwensrelatie opgebouwd, met als doel: het bieden van een optimale kwaliteit van zorg.

Het team is actief in Baflo, Breede, Den Andel, Kantens, Rasquert, Rottum, Saaxumhuizen, Stitswerd, Tinallinge, Usquert en Warffum.

Telefoon en e-mail: 06 - 83 96 54 97 warffum@buurtzorgnederland.com

 

 

Verloskundigenpraktijk Aine is vanaf 2006 werkzaam op het Hogeland van Groningen. Zij bieden verloskundige zorg in de gemeenten de Marne, Winsum, Zuidhorn en Eemsmond (Warffum).
De verloskundigen begeleiden u tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Telefoon en e-mail: 06-51710712
info@verloskundigenpraktijkaine.nl

Certe is het grootste medische laboratorium van Noord-Nederland en levert (integrale) medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Van uitslag tot antwoord. Hun benadering is persoonlijk en ze zijn letterlijk dichtbij zorgverleners en patiënten door betrokkenheid van de medewerkers in ziekenhuizen en ruim 150 spreekuurlocaties.

Telefoon en e-mail: 088 - 23 70 100
info@certe.nl   
 

 

Iedereen krijgt wel eens te maken met problemen. Vaak helpt het als u er over praat met familie, buren of vrienden. Maar het kan ook zijn dat u er samen niet uitkomt. Of dat er niemand is met wie u erover kunt of durft te praten. Een maatschappelijk werker kan u dan helpen om de zaken op een rij te zetten.

Telefoon en e-mail: (0595) 43 75 55
algemeen@eemsmond.nl

 

Eten doen we elke dag: soms uitgebreid, soms haastig, thuis of in een restaurant, gedachteloos of juist bewust genietend.
De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding: zij kent de relatie tussen voeding en gezondheid, zij begrijpt uw relatie met voeding, zij is er voor ú!                                     

Telefoon en e-mail: 06 5159 6073 info@brouwer-dietist.nl

Molendrift biedt hulp bij gedragsproblemen, opvoedingsproblemen, leerproblemen, problemen met betrekking tot het werk en omgangsproblemen in de ruimste zin van het woord. Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke benadering. De hulp die wij bieden is praktisch en gericht op haalbare doelen. Onze programma’s zijn bewezen effectief. Het resultaat staat voorop.

050 3185142 www.molendrift.nl